Els berenars solidaris que organitza l’AMPA es fan aproximadament una vegada al mes i els diners recollits es dediquen a projectes solidaris que tenen durada de dos cursos acadèmics.

El berenar consta d’una peça de menjar + beguda per valor d’1 euro. El menjar el posen les famílies del curs corresponent i les begudes les paga l’AMPA.

Pels cursos 2018/2019 i 2019/2020, els projectes que es van votar en Assemblea són: Servei d’intervenció especialitzada Maresme, Khagendra New Life Centre Kathmandu, Nepal, i Moonlight Children’s Home a Lalitpur, Nepal.

Excepcionalment, celebrem un berenar solidari dedicat a la lluita contra el càncer infantil. El benefici d’aquest berenar solidari es destinarà íntegrament a la recerca del Càncer Infantil que es desenvolupa en el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La donació es realitzarà directament al compte de l’Obra Social del mateix hospital, que és l’entitat que gestiona aquests projectes.

Calendari de berenars pel curs 2020/2021

(Pendent)

De manera paral·lela, els cursos de 6è celebraran varis berenars al llarg del curs. Els beneficis d’aquests berenars estaran destinats a allò que les famílies decideixin. Els berenars de sisè programats per aquest curs escolar 2020/2021 estan pendents de programar-se.

La festa de final de curs d’enguany dependrà de les mesures sanitàries establertes per la situació de pandèmia COVID19.

error: Content is protected !!