Envers l’actual situació epidemiològica d’enguany, el Servei d’Acollida i Permanències no es podrà dur amb la mateixa normalitat de sempre. Tot i l’adversitat en que ens trobem, l’AMPA anirà de la mà del centre escolar respectant els protocols d’actuació que s’han dissenyat a l’IE per poder seguir oferint els Serveis d’Acollida de matins i de Permanències de tardes. 

Les permanències de tardes es converteix en les “tardes actives” on cada dia es farà un esport o una activitat diferent. Segons el grup estable les activitats poden ser en una direcció o en una altra, en funció dels interessos i habilitats d’aquell grup/classe. Sempre es tindrà en compte l’espai exterior que ha assignat l’Institut escola per aquell grup estable o curs i en cas de pluja es podran fer a l’interior en els espais designats.

En cas de contagi o simptomatologia seguirem el mateix protocol que el centre escolar.

Us animem a que inscriviu als infants a aquesta extraescolar diferent però que segur serà molt divertida!

A continuació, us adjuntem a aquest escrit els aspectes a tenir en compte per fer un ús adient del Servei d’Acollida.

CONTRACTACIÓ

Enguany la inscripció del Servei d’Acollida de matins i/o Permanències tardes es farà des de TPVescola.

 • Si voleu contractar el Servei FIXE d’Acollida de matins i/o tardes, heu d’entrar a Comunicacions/Missatges i omplir el Formulari d’Acollida. Amb els següents preus mensuals:
  – Matí o tarda : 35€ (1r fill), 31€ (2n fill) i 27€ (3r fill) d’octubre a juny, tots dos inclosos.
  – Matí i tarda : 60€
  – Al setembre, fem un preu de 15€ matí o tarda.
 • Si voleu contractar el servei ESPORÀDIC/ ABONAMENTS d’acollida, heu d’entrar a Serveis i comprar tants tiquets de matí o tarda com n’estigueu interessats. El preu dels tiquets és el següent :
  – d’1 a 9 tiquets : 4€ / tiquet
  – 10 o més : 3€ / tiquet
  Un cop tingueu els tiquets comprats de matí o tarda, haureu de reservar / validar el dia que els utilitzareu.
  Sense aquesta validació NO es podrà accedir al servei.
  Per poder tenir els monitors necessaris, us agrairem feu la reserva amb temps. Tot i així, i per casos urgents, podeu validar/reservar fins les 23 h. del dia abans de necessitar una acollida de matí i fins les 15 h del mateix dia en el cas que necessiteu una acollida de tarda.

És imprescindible, per poder accedir al Servei d’Acollida, haver confirmat la contractació del Servei fixe d’Acollida a través del formulari habilitat o haver adquirit el tiquet d’acollida i haver reservat / validat la data d’ús a TPVescola.

PORTES D’ACCÉS

Els alumnes de P3, P4 i P5 accedeixen al Servei d’Acollida matinal per la porta d’infantil i els entreguem a la tarda després de les Permanències de tarda per la mateixa porta.
Els alumnes de 1r a 6è accedeixen al Servei d’Acollida matinal per la porta principal de primària i els entreguem a la tarda després de les Permanències de tarda per la mateixa porta.

HORARIS

Aquest any l’horari d’acollida matinal per poder deixar als alumnes serà de 07:40 a 08:40 h.
A les 08.41h es tancaran totes dues portes i ja no podreu accedir al Servei d’Acollida matinal.
A les 08.50h portarem als alumnes a la seva aula per tal que abans que s’obrin portes a les 08.55h ells ja estiguin a l’aula.
El Servei de Permanències de tarda serà de 16:25 a 17:45 h.
De 16.25 a 17.00 h netejarem mans, prendrem temperatura i berenarem.
L’horari de sortida és a les 17:45 h. Només en cas excepcional i previ avís per @ a extraescolars.ampa@iepladelavella.cat s’entregarà l’alumne a la família abans de les 17:45 h.

MESURES COVID

És imprescindible que acompanyeu al vostre fill/a fins la porta d’accés donat que els hi prendrem la temperatura abans d’accedir al centre.
En el cas de tenir una temperatura igual o superior a 37,5ºC, l’alumne no podrà accedir al centre escolar. Com tampoc podrà accedir en cas de detectar símptomes compatibles amb la Covid19.

ACTIVITAT

Des de la comissió d’extraescolars seguirem totes les indicacions en matèria d’organització i gestió d’espais que ens marqui l’Institut escola per tal de ser coherents en tot moment amb l’esforç que s’està fent diàriament per part dels mestres i els alumnes.

error: Content is protected !!