VOLEI

BENJAMÍNES

Des de ben petites ja comencen a jugar a voleibol en l’àmbit de competició escolar. Saquem, rebem, defensem, coloquem…Les nostres benjamines aprenen els bàsics i valors de l’esport en entrenaments i partits per tot el maresme!!

VOLEI

ALEVÍNES

A l’extraescolar de vóleibol, tenim en compte el nivell de cada participant i de l’equip, per tal de treballar la tècnica bàsica i aixi poder donar major continuïtat a les situacions de partit. Per tant posem èmfasi al control dels diferents tipus de contactes amb la pilota: toc de dits, d’avantbraç, remat i servei. 

Al mateix temps introduïm el reglament bàsic que afecta el funcionament tàctic del joc durant els partits: les posicions al camp, la rotació i el rol de cada jugador segons la zona del camp on es trobi. Amb tots aquests conceptes realitzem diferents jocs, exercicis i dinàmiques que permeten a cada infant mecanitzar les tècniques bàsiques i saber aplicar-les a cada situació plantejada. 

A més a mes, els dissabtes al mati, es realitzen partits de competició a la lliga escolar, per tal de consolidar els aprenentatges dels entrenaments i sobretot divertir-se amb els companys.

error: Content is protected !!